Over Kleur op Tafel

Kleuroptafel.nl is een webwinkel in ‘table fashion’; kleurrijke, praktische, vaak exclusieve artikelen om je tafel kleur te geven.

In dit blog probeer ik inspiratie te bieden voor leuk, makkelijk en meer kleur op tafel. Want: vaak meer vreugde met meer kleur! (Mijn ochtendhumeur verdwijnt in ieder geval al bij het zien van m’n kleurrijke ontbijttafel…). Daarbij schrijf ik veel over mooie, verrassende en ‘andere’ table fashion gerelateerde merken en spullen die ik zoal tegen kom. Helaas kan ik niet alles verkopen dat ik mooi vind, maar ik kan er natuurlijk wel over schrijven! Ik hoop dat ik je er een plezier mee doe; ik zelf vind het in elk geval heel leuk om het met je te delen!

En wie ben ik? Titia Olieman (@twitiaolieman), moeder van twee dochters (geboren in december 2007 en 2009), getrouwd met Manthijs en vanwege zijn werk momenteel woonachtig in Brussel. Ik ben bijna 10 jaar zelfstandig communicatieadviseur, maar omdat ik na mijn verhuizing naar Brussel naar mijn mening niet snel genoeg een nieuwe opdracht had, ben ik begonnen met het opzetten van mijn eigen webwinkel: Kleuroptafel.

De Kleuroptafel ‘shoffice’ is overigens op afspraak te bezoeken, dus als je eens in de buurt bent, je bent van harte welkom! Mail me even vooraf, om te voorkomen dat je voor een dichte deur staat!

kleuroptafel olievrouwtjes foto

Fleur je woonkamer, keuken, eetkamer en terras op met de prachtige kleurrijke table fashion van Kleuroptafel. Je vindt er: Italiaans bestek van Brio in meer dan 10 kleuren; Loveramics servies Flutter, designed by Peter Ting; Tafelkleden die je per meter kunt bestellen en tafelaccessoires, ontworpen door de Deense designer Susanne Scherning; Nog meer Deens design van Malene Helbak: stippenservies, waaronder prachtige botervloten; Modern retro uit Zweden: mokken, droogdoeken of theedoeken, snijplanken, mokken, eierdoppen van Camilla Engdahl; Van het Duitse Remember (Keppler en Fremer) felgekleurde placemats, ontbijtplankjes, (ook ontbijtplankjes met stadsplattegronden van Parijs, Berlijn,. Londen, Amsterdam, Brussel en New York), prachtige houten onderborden en kleurrijke spelletjes; Meer Deens design voor op tafel van Design Letters: een melamine kinderbestekje, bekertjes en borden, porseleinen lettermokken, letterborden, eierdoppen, dienbladen, theedoeken, kleurboeken, notitieboekjes, espressokopjes met cijfers… allemaal met door Ane Jacobsen ontworpen letters. Ook uit Denemarken komen de theemutsen, tafelkleden en laptop-hoezen van Anne Rosenberg van RosenbergCPH. Uit Japan importeer ik rechtstreeks de Air Vase van Torafu Architects in veel verschillende kleurstellingen, waaronder fluo geel en flue rose en uit de VS komt de Stendig Kalender… Kan je niet kiezen? Geen probleem, dan bestel je gewoon de Kleuroptafel Kadokaart!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.