Een gezellig kerstservies maakt je feestdagen compleet

Je denkt het elk jaar opnieuw: “als ik toch een kerstservies had, dát zou gezellig zijn!” Ben ik het helemaal mee eens en daarom kocht ik twee jaar geleden voor het eerst dit landelijke, romantische kerstservies in. En dit jaar kon ik het servies gelukkig opnieuw bestellen!

Aquarellen in kerstsfeer

Het servies is gedecoreerd met natuurlijke elementen en op-en-top kerstitems. Denk aan sparrentakjes, dennenappels, mistletoetakjes en -besjes, kaneelstokjes en gedroogde sinaasappelschijfjes. De ene helft van de borden, mokken en schaaltjes is iets meer groengetint, de andere helft een beetje meer rood.

Van dit uitgebreide servies kan je de hele dag eten

Dit landelijke kerstservies is heerlijk uitgebreid. Dinerborden, diepe borden, ontbijtborden, kommen, mokken en etagères. Hier kan je dus de hele dag, van ontbijt, naar de koffie, van de lunch naar de borrel en het diner gezellig van eten.

Begin nieuwe familietradities

Hel heerlijke aan Kerst is natuurlijk het samen zijn en waar kan dat nou beter dan aan tafel? Begin deze feestdagen met een nieuwe kersttraditie met dit romantische en gezellige kerstservies. Je kunt er zoals ik hierboven al schreef, de hele dag van genieten. En tussen de gangen door kan het gewoon in de vaatwasser. Kijk, afwassen en afdrogen is gezellig en goed voor de onderlinge band, maar dat kan ook tijdens een wandelingetje met de hond als de vaatwasser toch draait!

Het servies wordt – op de etagere na – geleverd in sets van 6 met altijd 3 groene en 3 rode items.

Dinerborden set van 6: €67,50

Diepe borden set van 6: €48

Ontbijtbordjes set van 6: €42

Kommen set van 6: €48

Mokken set van 6: €48

Over tfockens

Hi, nice to meet you! My name is Titia. I'm mother of two girls (2007, 2009) and married to Manthijs. I used to be in 'communications and PR' and still am, but now on a free lance base, but most time I spend on my table fashion web shop and blog(s). Go take a look: http://www.kleuroptafel.nl (Kleuroptafel means color on the table in Dutch) On this blog I write about table fashion and other beautiful things in life I come across. I hope you enjoy what I write about, please feel free to leave a comment!
Dit bericht werd geplaatst in Inspiratie. Bookmark de permalink .

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.