Het is – helaas – weer theemutsenweer

Koud is het hè, zelfs nat, beeehhh. Vorige week korte broekenweer en nu kunnen we weer aan de theemuts! Elk nadeel heeft z’n voordeel, zullen we maar zeggen! Komt dat even goed uit dat ik net weer een nieuwe bestelling heb geplaatst bij Anne Rosenberg, er was namelijk een flinke bres geslagen in de voorraad. Deze keer komen er weer twee gouwe-ouwen mee uit Kopenhagen en voegen we een nieuwe kleur toe aan de katoen-linnen exemplaren.

Een gouwe-ouwe, de dash aqua. Het lijkt op deze foto iets grijzer dan in het echt. ’t is zeegroen…vandaar ook aqua duuuus.

Dezelfde dashes, maar dan op een zwarte ondergrond. Superstrak, lekker Deens en heel masculien. Ook wel eens leuk voor de verandering, vind je niet? En, het houdt je thee echt super lang warm. Wist je overigens dat we van RosenbergCPH ook afneembaar tafelkleed van de rol hebben in hetzelfde stoere dessin? Deze tafelkleden hebben een acryl coating, waardoor je alles wat je morst er zo met een vaatdoek vanaf kan vegen. Speciaal dus voor morsende mannen 😉

Een nieuwe ster onder het firmament: de theemuts in linnen-katoen mix in kleur licht koraal. Deze is dan weer super vrouwelijk. Perfecte balans in theemustenassortiment. Daar ben ik natuurlijk altijd naar op zoek. Yin Yang, mannelijke en vrouwelijke theemutsen…. Daar waar de katoenen theemutsen heel glad zijn wat stof betreft, zijn de linnen-katoen exemplaren wat ruwer en hebben ze her en der een oneffenheidje. Komt door het linnen.

Dit is de tweede ‘golden oldie’: de big drop blue. Ik denk altijd dat het lepetjes zijn, maar in wezen maakt dat natuurlijk niet uit. Als de thee maar warm blijft, toch?!

De zwarte theemutsen waren de vorige keer razend populair. Vandaar dat ik ze maar weer heb bijbesteld. Deze is ook tof he? Een soort morse? Of regendruppels op een raam? Raar toch dat ik iets in die patronen wil zien. Heb jij dat nou ook?

Alle producten van RosenbergCPH worden gemaakt met respect voor mens en natuur. Er wordt zo veel mogelijk met biologische grondstoffen gewerkt. Dit houdt dus ook biologische verf. Mocht je je theemuts willen wassen – doe maar op 30 graden en niet in de droger – dan kan ‘ ie daardoor wat lichter van kleur worden. Anne Rosenberg werkt daarnaast samen met ateliers waar mensen werken met een afstand tot de arbeidsmarkt. Naast warme thee leveren deze theemutsen dus ook nog eens een warm gevoel van binnen op, een dikke win-win situatie!

Wil je nu een win-win-win situatie? Er zijn twee modelletjes in de SALE! Kijk maar snel hier

 

 

 

 

 

Over tfockens

Hi, nice to meet you! My name is Titia. I'm mother of two girls (2007, 2009) and married to Manthijs. I used to be in 'communications and PR' and still am, but now on a free lance base, but most time I spend on my table fashion web shop and blog(s). Go take a look: http://www.kleuroptafel.nl (Kleuroptafel means color on the table in Dutch) On this blog I write about table fashion and other beautiful things in life I come across. I hope you enjoy what I write about, please feel free to leave a comment!
Dit bericht werd geplaatst in Nieuw en getagged met , , , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.