The peacock has landed!

Ik ging dus het nieuwste servies in de collectie persoonlijk ophalen bij Royal Delft. En natuurlijk kon ik niet wachten om het uit te pakken en er een eerste tafel mee te dekken! Ik hield het simpel, een lekker nonchalant wit linnen tafelkleed met witte linnen servetten, oranje bestek en een deel van het Peacock Symphony servies.

Je ziet het onderbord, dinerbord en soepbord. Bovendien het schoteltje van de kop en schotel.

soepbord peacock symphony porselein royal delft

De pauw staat voor trots, waardigheid en schoonheid. Dat geldt ook allemaal voor dit prachtige servies Peacock Symphony van Royal Delft. Het soepbord heeft alleen deze pauw aan de rechterkant. De rest van het bord is zonder decoratie.

dinerbord royal delft peacock symphony

Als het soepbord weg is, verschijnt het dinerbord. Zoals je ziet is dit zowel links als rechts gedecoreerd. Hier zie je goed de verschillende stijlen die in dit moderne servies samenkomen.

detail van het porseleinen onderbord peacock symphony Royal Delft

Detail van het uitbundig gedecoreerde onderbord.

porseleinen onderbord peacock symphony royal delft

En het onderbord, dat natuurlijk ook prachtig als serveer- of taartschaal kan dienen, in al z’n glorie!

Het porseleinen servies is in Nederland ontworpen. Om het betaalbaar te houden wordt het in China – overigens met de hand – geproduceerd. De decoraties worden door middel van een transfer op de borden, schalen en kopjes aangebracht, waarna ze tijdens het bakproces met de glazuurlaag versmelten.

Prijzen vanaf: €19,50

Je bekijkt het hele servies hier

Wil je het servies eerst komen bekijken en vasthouden voordat je overgaat tot aanschaf? Dat kan natuurlijk! Ik haal het graag voor je tevoorschijn. Maak wel even een afspraak van tevoren, zodat je niet voor een dichte deur komt te staan. Mail me even: info@kleuroptafel.nl

 

 

 

Over tfockens

Hi, nice to meet you! My name is Titia. I'm mother of two girls (2007, 2009) and married to Manthijs. I used to be in 'communications and PR' and still am, but now on a free lance base, but most time I spend on my table fashion web shop and blog(s). Go take a look: http://www.kleuroptafel.nl (Kleuroptafel means color on the table in Dutch) On this blog I write about table fashion and other beautiful things in life I come across. I hope you enjoy what I write about, please feel free to leave a comment!
Dit bericht werd geplaatst in Aan tafel, Inspiratie, Kleur, merken, mooi, Nieuw, porselein, Serviezen. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.