Hallo, we zijn er weer!

Het heeft even – nou je even – geduurd, maar ze zijn weer terug van weggeweest: de Bowlovers!

Huh, wat? De bowl overs – overkappinkjes voor even een bowl of een bord, of een beslagkom. Gemaakt van katoen en herbruikbaar, wasbaar en ultra-cosy! Gooi die rol met dat vervelende huishoudfolie maar weg. Van nu af aan ga je milieubewust je kliekjes afdekken en magnetreren!

Nieuw zijn de Bowlovers die je kunt beschrijven met een uitwasbare stift. En die is dan weer van Eat Sleeop Doodle, leuk he?! Nu kwam ik ook ooit mevrouw Eatsleepdoodle en mevrouw Bowlovers samen tegen op een beurs, dus ze kennen elkaar al. Maar toch leuk dat ze nu ook op deze manier samenwerken. Ik ben zelf al járen fabn van de Bowlovers en had al eens eerder gevraagd of ze ook met de stift geleverd konden worden… et voilá.

In de meeste verpakkingen zitten 3 Bowlovers: Large voor over een bod of een schaal (handig met rijzend deeg ook!) Medium voor een schaaltje van zo’n 18 centimeter en een Small voor een toetjesschaaltje, jampot of drinkglas.

Naast de witte, beschrijfbare variant zijn er ook ‘Gingham’ rood en blauw. Zeg maar de Bonne Maman uitvoering. Gezellig he?!

Er is ook een kerst0-editie, maar daarover later meer…

Bekijk de Bowlovers hier

Over tfockens

Hi, nice to meet you! My name is Titia. I'm mother of two girls (2007, 2009) and married to Manthijs. I used to be in 'communications and PR' and still am, but now on a free lance base, but most time I spend on my table fashion web shop and blog(s). Go take a look: http://www.kleuroptafel.nl (Kleuroptafel means color on the table in Dutch) On this blog I write about table fashion and other beautiful things in life I come across. I hope you enjoy what I write about, please feel free to leave a comment!
Dit bericht werd geplaatst in Inspiratie en getagged met , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.