Medewerker Organisatie en Planning

Medewerker Organisatie en Planning; het was mijn eerste baan, via Randstad bij de Belastingdienst. Ik werkte voor de afdeling die de cursussen organiseerde en plande voor alle inspecteurs et cetera. Beetje debiteuren crediteuren, tussen de baarden en de getrouwde vrouwen die elke dag weer de foto’s van hun kinderen uit hun flexwerktrolley toverden en op hun bureau zetten… Ik was er door deze job jarenlang van overtuigd dat ik kon organiseren en plannen. De wijsheid en zelfkennis komt met de tijd en steeds meer kom ik tot de conclusie dat ik zelfs niet hóúd van organiseren en plannen. Alleen ontkom je er natuurlijk niet aan. Dan maar zo leuk en mooi mogelijk! Kijk maar even naar deze preview van de weekplanner van Designed for Living:

Filmpje! 

weekplanner designed for living

Ok, volgende keer hou ik mijn telefoon scheef… kijken hoe dat eruit ziet.

Omdat 2019 al weer op de loer ligt, is het dé tijd voor de planners, kalenders en agenda’s…

En omdat leuk en mooi heel aardig is, maar met korting nog beter, ontvang je deze week 15% korting! Op alles wat jouw lever als MOP*-per veraangenaamt en vereenvoudigt.

Deze korting geldt voor: de Stendig kalender, de Hello 2019 kalender en agenda van Design Letters, de weekly planner van Design Letters en de weekplanner en deskplanner van Designed for Living.

Gebruik de code MOP15%

Ook wel: Moeder, die van de Organisatie en Planning. Nu begrijp je ook de etymologie van het woord mopperen!

 

Over tfockens

Hi, nice to meet you! My name is Titia. I'm mother of two girls (2007, 2009) and married to Manthijs. I used to be in 'communications and PR' and still am, but now on a free lance base, but most time I spend on my table fashion web shop and blog(s). Go take a look: http://www.kleuroptafel.nl (Kleuroptafel means color on the table in Dutch) On this blog I write about table fashion and other beautiful things in life I come across. I hope you enjoy what I write about, please feel free to leave a comment!
Dit bericht werd geplaatst in actie, Dagelijks leven en getagged met , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.