Einde Schjerning tafelkleden?

Oh wat jammer toch, het bedrijf waarvan ik de tafelkleden van Susanne Schjerning en Mette Ditmer in Denemarken inkocht is sinds eind vorig jaar failliet. Het lijkt er vooralsnog niet op dat er sprake is van een doorstart. Ik moet dus hard op zoek naar een alternatief. Dat wordt moeilijk realiseer ik me als als ik de tafelkleden aan het knippen en inpakken ben. Vooral de heerlijk drukke tafelkleden van Schjerning, met combinaties van contrasterende kleuren, patronen en een enorme trits aan dieren… als iemand een idee heeft waar ik iets soortgelijks kan vinden (en dan ook met de afneembare acryllaag) dan hoor ik het graag!

Maar goed, het wordt dus tijd voor iets nieuws, maar niet voordat ik eerst flink wat meters van de oude tafelkleden kwijt ben. Dat gaat altijd het snelst als ik lekker wat korting geef. 40% op dit moment.

Pixart zwart Mette Ditmer: nu €15,- per meter

Umbrellifer yellow: nog een stuk van 2 meter: €30,-

Kijk hier voor de rest van de tafelkleden van Schjerning

 

Over tfockens

Hi, nice to meet you! My name is Titia. I'm mother of two girls (2007, 2009) and married to Manthijs. I used to be in 'communications and PR' and still am, but now on a free lance base, but most time I spend on my table fashion web shop and blog(s). Go take a look: http://www.kleuroptafel.nl (Kleuroptafel means color on the table in Dutch) On this blog I write about table fashion and other beautiful things in life I come across. I hope you enjoy what I write about, please feel free to leave a comment!
Dit bericht werd geplaatst in Aan tafel en getagged met , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.