Ik ben weer terug in ’t (blog)land!

Ik ben weer terug in het land na drie heerlijk relaxte weken vakantie, vrijwel helemaal zonder wifi, computers etc. Dat was lekker! Maar nu is het ook weer heerlijk om weer thuis  en volledig online te zijn. Tijdens de vakantie nam ik me voor om weer eens wat meer foto’s en blogberichten voor Kleuroptafel te maken – dat zijn juist de dingen die ik leuk vind aan het Kleuroptafel-schap… et voila!

Een tafel met allemaal sale-artikelen die toch stuk voor stuk prachtig bij elkaar passen. Daar wordt ik toch altijd zo blij van!

Het tafelkleed Every Day Flowers van Susanne Schjerning heb ik ooit gebruikt in de etalage van de tijdelijke winkelruimte. Het hing toen verticaal naar beneden. Daarna is het meeverhuisd en heeft het eigenlijk alleen maar opgevouwen op de plank gelegen. Het is een fikse coupon van zo’n 3 meter 75.

Het gaat zo prachtig samen met het roze van de theemuts van RosenbergCPH en de grote schaal van Helbak – hier dienstdoend als plantenschaal. Het groen van het bestek en de mokken van Camilla Engdahl maakt het lekker pittig, niet zo zoet. De hurricanes van Susanne Scherning in lichtblauw en lichtgroen vond ik maandagochtend terug toen ik de kelder aan het opruimen was. Er zijn er nog een paar!

Tenslotte de houten plankjes van Helbak – mijn dochters riepen beide in koor (toen ze de zoete eierwafels mochten opeten) “Oh wat een schattige plankjes!” D’r past niet heel erg veel op, maar schattig zijn ze in elk geval wel 😉

Tafelkleed Everyday Flowers Susanne Scherning, coupon 3,75 meter: Van €93,75 nu €45,-

Bestekset Brio limoen: Van €75,- nu €50,-

Houten plankjes Helbak: Van €18,50 nu €9,25 


Roze schaal Helbak met Theemuts RosenbergCPH samen: Van €101,95 NU €50,-


Set van beters met groene stip Camilla Engdahl (plus twee theedoeken met groene stip):
Van €80,- nu €40,-


Hurricane Schjerning: Van €19,95 nu €15,-

Over tfockens

Hi, nice to meet you! My name is Titia. I'm mother of two girls (2007, 2009) and married to Manthijs. I used to be in 'communications and PR' and still am, but now on a free lance base, but most time I spend on my table fashion web shop and blog(s). Go take a look: http://www.kleuroptafel.nl (Kleuroptafel means color on the table in Dutch) On this blog I write about table fashion and other beautiful things in life I come across. I hope you enjoy what I write about, please feel free to leave a comment!
Dit bericht werd geplaatst in Aan tafel, actie, Sale en getagged met , , , , , , , , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.