Eindelijk ook ronde tafelkleden!

Het valt niet mee om een rond tafelkleed te vinden. Ik zoek er ook wel eens naar om in te kopen, maar het is moeilijk. Extra raar toch dat het zo lang heeft geduurd voordat ik deze stap zette. Het was op aanvraag van een klant – ze wilde graag een rond tafelkleed.

Ik experimenteerde wat met inpakpapier, cirkels, spelden en stukjes touw. Ik kwam er zo ook achter dat het heel fijn werken is, op de vloer van het atelier. (Ik vroeg me namelijk al af waarom mijn kinderen zo weinig gebruik maken van de tafel en altijd op de grond liggen te knutselen..) Het bovenstaande exemplaar was mijn proefje en deze bijna maan-achtige verschijning was het resultaat voor de klant.

En vanaf nu staan ze ook online. Van alle ‘Deense tafelkleden’ in het assortiment, knip ik vanaf nu ook ronde tafelkleden!

Rond tafelkleed Mette Ditmer: €42,50
Rond tafelkleed Susanne Schjerning: €42,50

 

 

Over tfockens

Hi, nice to meet you! My name is Titia. I'm mother of two girls (2007, 2009) and married to Manthijs. I used to be in 'communications and PR' and still am, but now on a free lance base, but most time I spend on my table fashion web shop and blog(s). Go take a look: http://www.kleuroptafel.nl (Kleuroptafel means color on the table in Dutch) On this blog I write about table fashion and other beautiful things in life I come across. I hope you enjoy what I write about, please feel free to leave a comment!
Dit bericht werd geplaatst in Aan tafel, Inspiratie, Table fashion, tafeldekken en getagged met , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.