Voorleesontbijt

Morgen is het Nationale Voorleesontbijt. Nu geloof ik niet dat Mark Rutte bij mijn kinderen in de klas verschijnt en ook prinses Laurentien niet, dus ga ik morgen maar eens lekker thuis – tussen de Brinta en de boterham – bij het ontbijt voorlezen!

kleuroptafel melamine design letters

Helaas lukt het niet meer altijd om ’s avonds voor te lezen. Te laat naar boven, nog te veel programmapunten – je kent het wel… Maar als ik dan weer eens rustig zit en lekker in het verhaal zit, vinden we het alledrie even leuk. Ik lees op dit moment voor uit twee boeken. ‘Een aap op de WC’, over de diergaarde Blijdorp tijdens de Tweede Wereldoorlog. Echt een aanrader. Het is soms zielig, aangrijpend, maar het legt ook zo goed aan kinderen uit wat er allemaal gebeurde tijdens de oorlog. Het tweede boek ‘Stem op de okapi’ is verrassend leuk met als toffe extra dat we ondertussen we ware okapi-deskundigen zijn.

Ik vind het niet makkelijk om boeken uit te zoeken die voor beide meisjes (en vooral ook voor mezelf!) leuk zijn, dus als je nog een tip hebt, hou ik me aanbevolen.

Advertenties

Over tfockens

Hi, nice to meet you! My name is Titia. I'm mother of two girls (2007, 2009) and married to Manthijs. I used to be in 'communications and PR' and still am, but now on a free lance base, but most time I spend on my table fashion web shop and blog(s). Go take a look: http://www.kleuroptafel.nl (Kleuroptafel means color on the table in Dutch) On this blog I write about table fashion and other beautiful things in life I come across. I hope you enjoy what I write about, please feel free to leave a comment!
Dit bericht werd geplaatst in Aan tafel, Iets heel anders en getagged met , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s