Zijstapje met babyboek

Ooit noemde ik mijn winkel Kleuroptafel, had ik Design Letters toen al in ’t vizier gehad, had ik de winkel vast heel anders genoemd! De mooie spullen van Design Letters met de typografie van Arne Jacobsen vliegen namelijk als zoete broodjes over de toonbank. En dan is het heel moeilijk om aan de verleiding te weerstaan…baby_book_boy

De verleiding van branchevreemde toestanden. Beddenspreien, babyboeken etc. Maar ze zijn zo mooi, en zo leuk. En ach, zo ver ligt het niet af van melamine besteksetjes, placemats en slabbetjes, toch? Daarbij, ik vind het zelf vooral zo tof. Ik had gewild dat ik deze babyboeken had kunnen kopen toen mijn twee babies kwamen. En dat hadden ze zelf nu ook heel tof gevonden, want alles dat met hun baby-zijn te maken heeft, is helemaal het einde. Dat gaf voor mij uiteindelijk ook de doorslag om deze boeken, ondanks hun fikse prijs, toch in te kopen. Je wilt uiteindelijk een mooi boek om te bewaren. En ik neem aan dat het schrijven en invullen op deze manier ook een hele leuke bezigheid is.

the_day_i_got_my_name_-_pink

Er zitten echte envelopjes in het boek, waar je de foto’s van de eerste echo’s tot aan de eerste verjaardag in kunt stoppen. Ook is er voor elke maand een ‘milestonecard’. Je ziet ze vaker langskomen op social media: de baby op de foto met de milestonecard ernaast, ‘1 maand’…

Het wordt vast en zeker een echt bewaarexemplaar; fotoboek, knip-en plakboek, schrijfboek… het heeft alles in een. Natuurlijk hoef je niet alles in te vullen, maar er worden heel veel leuke voorzetjes gegeven.

Ik ga nog niet de hele inhoud verklappen, dan mis je toch wel de verrassing als je het boek zelf voor het eerst gaat bekijken, maar als je me volgt op Instagram, zul je binnenkort wel het een en ander langs zien komen!

Babyboek in oudroze of mintgroen: €55,-

 

Advertenties

Over tfockens

Hi, nice to meet you! My name is Titia. I'm mother of two girls (2007, 2009) and married to Manthijs. I used to be in 'communications and PR' and still am, but now on a free lance base, but most time I spend on my table fashion web shop and blog(s). Go take a look: http://www.kleuroptafel.nl (Kleuroptafel means color on the table in Dutch) On this blog I write about table fashion and other beautiful things in life I come across. I hope you enjoy what I write about, please feel free to leave a comment!
Dit bericht werd geplaatst in merken, mooi, Nieuw en getagged met , , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s