Dip dye kaarsen

Het is al weer een tijdje geleden dat ik als standhouder op Showup stond. Ik was alleen, dus de hele dag stond ik braaf ‘op mijn stand’. Gelukkig kon ik voor en na de beurs ook even mijn rondjes lopen, wel zo handig, zonder publiek 🙂
momentai dip dye kaarsen 1

Ik maakte deze foto’s van de prachtige kaarsen van Mo Man Tai Design, het merk van de van oorsprong Duitse Industrieel ontwerpster Ulrike Jurklies, nu werkzaam in Eindhoven. Ik vind ze al zo lang zo mooi, maar omdat ik zelf eigenlijk maar zo weinig kaarsen brandt, koop ik ze ook maar amper en ahum, als ik ze koop dan zijn het de grote pakken van de Hema.

Maar goed, ik hoef natuurlijk hier niet alleen spullen te laten zien die ik zelf verkoop of gebruik, het enige criterium is dat ik het het schrijven waard vind! Oh ja en dat het Kleuroptafel brengt. Wel, dat doen deze prachtige kaarsen zeker! Ik heb ze Dip Dye kaarsen genoemd, maar ze heten gradient candles. Vooral de fluo kleurtjes zijn mijn favorieten.

momentai kaarsen blauw

momentai kaarsen roze

Mooie verpakking ook he?
Je kunt deze gradient candles rechtsreeks via de webwinkel van Mo Men Tai bestellen. 6 stuks voor €15,50

Advertenties

Over tfockens

Hi, nice to meet you! My name is Titia. I'm mother of two girls (2007, 2009) and married to Manthijs. I used to be in 'communications and PR' and still am, but now on a free lance base, but most time I spend on my table fashion web shop and blog(s). Go take a look: http://www.kleuroptafel.nl (Kleuroptafel means color on the table in Dutch) On this blog I write about table fashion and other beautiful things in life I come across. I hope you enjoy what I write about, please feel free to leave a comment!
Dit bericht werd geplaatst in Kleur, merken, mooi, Table fashion en getagged met , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s