Eindspurt (met gratis verzending!)

Zo, dat was lang geleden dat ik hier wat schreef. Momenteel is het topdruk, zowel bij Kleuroptafel als privé. Met een jarige dochter, twee kinderfeestjes-met-borrel, afscheid nemen van school en een kerstdiner plus ikzelf met de nodige diners, koffiedates en andere activiteiten om van iedereen in Brussel afscheid te nemen en Manthijs hoog en droog in Rotterdam, was er weinig tijd om te bloggen.

xmas

Nog een paar dagen en de verhuizers stormen binnen. Ik heb de afgelopen maanden verschrikkelijk hard opgeruimd -geholpen door Marie Kondo, vrachten oud papier de deur uit, zakken vol met kleding en schoenen, een halve bus van de kringloop vol met huisraad en -textiel… En nog zie je maar weinig verschil. Onvoorstelbaar, maar het opruimen is heerlijk. Het lucht letterlijk op. Vandaag en morgen nog even een laatste eindspurt met mijn shoffice en dan is het tot 4 januari gedwongen vakantie!

Over eindspurt gesproken, dit vandaag en morgen zijn dus de laatste dagen dat je in 2016 bij Kleuroptafel kan bestellen. Daarom als cadeautje voor de Kerst voor alle klanten in Nederland en Belgie gratis verzending! Voeg bij het bestellen de code eindspurt in. (En nu niet boos worden als je net iets hebt besteld, ik zou zeggen, gewoon nog iets bestellen!) Kijk gewoon nog even bij de SALE artikelen en help me voor de verhuizing nog van wat winkeldochters af!

De gratis verzending geldt vanaf nu (zondag 20-12 11.30 uur) tot maandagnacht 00.00 uur. Dinsdag wordt alles verstuurd, de drukste dag voor PostNL van het jaar. Als het goed is heb je woensdag je bestelling het in huis, maar houd rekening met levering op donderdag vanwege de topdrukte.

Advertenties

Over tfockens

Hi, nice to meet you! My name is Titia. I'm mother of two girls (2007, 2009) and married to Manthijs. I used to be in 'communications and PR' and still am, but now on a free lance base, but most time I spend on my table fashion web shop and blog(s). Go take a look: http://www.kleuroptafel.nl (Kleuroptafel means color on the table in Dutch) On this blog I write about table fashion and other beautiful things in life I come across. I hope you enjoy what I write about, please feel free to leave a comment!
Dit bericht werd geplaatst in actie, Dagelijks leven en getagged met , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s