Oranje-ontbijt

Raar hoor, ik begin zo langzamerhand toch wel het echte oranje-gevoel kwijt te raken. Waar je in Nederland momenteel natuurlijk struikelt over de oranje vlaggen, taarten, opblaaskronen en weet ik wat meer, is er hier in België helemaal niets oranjes te vinden, behalve een bossie gerbera’s. Voor een beetje oranje-gevoel deze dus maar meegenomen. Voor op de oranje-ontbijttafel!

oranje ontbijt 3

Daar zijn ze dan…de gerbera’s! Hier staan ze in het nieuwe model mok van Helbak. Deze mok kan je net als het lagere model ook tot suiker- of jampot omtoveren met zo’n mooi houten deksel.

oranje ontbijt 1

Het oranje van Helbak combineert zo mooi met het koraal en het oranje van het Solid Colors servies van Dibbern. Het oranje-koraal kleurige bestek is van Brio. De serie Revy met de vrolijke confetti-stippen is onlangs uitgebreid. Naast de mok en de botervloot is er nu ook een lage ‘container‘ deze lijkt me helemaal geschikt voor de (vruchten)hagel! Ze zijn er ook in mint en blauw.

oranje ontbijt 2

 

Net ’n picknick op het gras (inclusief de beestjes), maar dan op tafel, als dat niet praktisch is! Het tafelkleed New Country is van Susanne Schjerning.

Advertenties

Over tfockens

Hi, nice to meet you! My name is Titia. I'm mother of two girls (2007, 2009) and married to Manthijs. I used to be in 'communications and PR' and still am, but now on a free lance base, but most time I spend on my table fashion web shop and blog(s). Go take a look: http://www.kleuroptafel.nl (Kleuroptafel means color on the table in Dutch) On this blog I write about table fashion and other beautiful things in life I come across. I hope you enjoy what I write about, please feel free to leave a comment!
Dit bericht werd geplaatst in Inspiratie en getagged met , , , , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s