Cup up!

Nee, het is niet de Engelse vertaling van “Kop op”, het is het nieuwste item van Design Letters. Eigenlijk de ‘Mok op’ … Hiermee creëer je nog meer mogelijkheden voor de mooie lettermokken van Design Letters. Tandenborstels en haarelastiekjes naast of boven de wastafel, peper en zout bij het fornuis, paperclips in je kantoor en een paar potjes met kruiden of plantjes op een saaie plek aan de muur.

cup up design letters

Ik heb de cup ups meteen getest. Hiervoor kan ik in ons huurhuis niet een gat in de muur boren, maar ik kon natuurlijk wel een schroef draaien in een kast die ik een tijdje geleden op straat vond. Het schoteltje is speciaal gevormd voor de porseleinen mokken van Design Letters en het past dan ook precies. Het ‘hang-armpje’ is net zo lang zodat er er niet bovenuit piept en onderaan het armpje zit een klein stootblokje dat ervoor zorgt dat de beker mooi recht hangt.

cup up design letters zwart

Kortom: product is goedgekeurd!

Schroef is niet bijgeleverd. (ik zou een schroef gebruiken en geen spijker, omdat je met een schroef de afstand van de schroefkop tot de muur perfect kunt finetunen (zodat ‘ie mooi recht hangt).

Verkrijgbaar in zwart of wit, prijs per stuk: €13,-

Bekijk ze hier bij Kleuroptafel (ook voor een detail-foto)

Advertenties

Over tfockens

Hi, nice to meet you! My name is Titia. I'm mother of two girls (2007, 2009) and married to Manthijs. I used to be in 'communications and PR' and still am, but now on a free lance base, but most time I spend on my table fashion web shop and blog(s). Go take a look: http://www.kleuroptafel.nl (Kleuroptafel means color on the table in Dutch) On this blog I write about table fashion and other beautiful things in life I come across. I hope you enjoy what I write about, please feel free to leave a comment!
Dit bericht werd geplaatst in merken en getagged met , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s