Dag 11 van de countdown naar Kerst met Bamboe snijplanken

He enige echte Kleuroptafel-artikel dat in huize Olieman dagelijks wordt gebruikt (oh nee, ook de broodplankjes en de melamine lettermokken, oh ja, de letterbordjes plus natuurlijk de Schjerning tafelkleden, maar dat is het dan ook ;-). Het gaat hier in elk geval om de bamboe snijplank.

alle snijplanken 500px plank hert met artisjok 500px snijplank M met salie snijplank xl hert en ganzen 500 px

Ik heb het middelste formaat en die gebruik ik voor alles! Brood smeren, brood snijden, snijden voor het koken, even afspoelen, zo droog en het vlees snijden aan de andere kant, want daar zit zo’n handige lekgoot. Ik kan ‘em echt aan iedereen aanraden. De grote plank is prachtig royaal. Voor het presenteren van Groot Vleesch of een lekker groot kaasplateau. De kleine zou ik zelf ook heel goed kunnen gebruiken voor het snijden van groente, presenteren van worst en kazen en voor het smeren van brood, denk dat het persoonlijk is welk formaat je voorkeur naar uitgaat.

Vandaag en alleen vandaag 25% korting met de code: cuttingboard25 (zo lang de voorraad strekt en alleen op deze 3 planken.

Bekijk de bamboe planken hier

 

Advertenties

Over tfockens

Hi, nice to meet you! My name is Titia. I'm mother of two girls (2007, 2009) and married to Manthijs. I used to be in 'communications and PR' and still am, but now on a free lance base, but most time I spend on my table fashion web shop and blog(s). Go take a look: http://www.kleuroptafel.nl (Kleuroptafel means color on the table in Dutch) On this blog I write about table fashion and other beautiful things in life I come across. I hope you enjoy what I write about, please feel free to leave a comment!
Dit bericht werd geplaatst in Inspiratie. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s