Ceci n’est pas un Magritte

Vandaag is het SCHOOLREISJE van mijn oudste dochter, joehoe! Gisteren voelde ze zich ineens  niet lekker, maar dat was vanmorgen gelukkig verdwenen als sneeuw voor de zon. Leuk, dit jaar spelen ze toerist in eigen stad en is ze gewapend met zonnepet, zonnebrand en de Mobib kaart op weg naar het Magritte museum in Brussel, dat meteen de inspiratie bood voor het blog van vandaag:

magritte plates

 

Het Parijse merk Ligne Blanche brengt vanaf 2007 het beste van “l’art et ‘art de vivre” samen. Met andere woorden, bekende kunst op geurkaarsenhouders, mooie snoepverpakkingen… en op borden! Niet echt iets om de hele tafel mee te dekken als je het mij vraagt, maar misschien leuk, een Magritte aan de muur?

De borden worden gemaakt van Limoges porselein en je hoeft er niet voor naar Parijs. Om een indicatie te geven; het middelste bord ‘Le Retour’ is 27 cm in diameter en kost €100,- in de webwinkel van Ligne Blanche.

Maar je kunt natuurlijk ook voor €8,- naar het museum gaan! (overigens tevens een bordjes-verkooppunt)

 

Advertenties

Over tfockens

Hi, nice to meet you! My name is Titia. I'm mother of two girls (2007, 2009) and married to Manthijs. I used to be in 'communications and PR' and still am, but now on a free lance base, but most time I spend on my table fashion web shop and blog(s). Go take a look: http://www.kleuroptafel.nl (Kleuroptafel means color on the table in Dutch) On this blog I write about table fashion and other beautiful things in life I come across. I hope you enjoy what I write about, please feel free to leave a comment!
Dit bericht werd geplaatst in Dagelijks leven, Kleur, Serviezen en getagged met , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s