Meer dieren op tafel…

Volg dit blog al een tijdje, dan weet je dat ik een zwak heb voor ‘dieren op tafel’, niet letterlijk, want de kat wordt altijd weer bij z’n nekvel gegrepen en met een zwierige zwaai op de grond gezet, maar borden, tafelkleden, suikerpotten, serveerschalen en vazen met dieren vind ik moeilijk te weerstaan. Gelukkig heb ik Manthijs thuis die alleen van strak en simpel houdt, zodat de kasten hier niet uitpuilen van de dierenbordjes EN gelukkig heb ik dit blog als uitlaatklep om het te delen…

Via Pinterest kwam ik op het spoor van Rachel Kozlowski. En die maakt mooie dingen!

Rachel Kozlowski 1

 

rachel kozlowski 2

 

Images: Rachel Kozlowski

De dieren zijn natuurlijk tof (of tof, hmm weet niet of die term opgaat voor de uitgestorven dieren van de onderste foto…), maar vooral de combinatie van de zwart-wit uitgeoerde beesten en de wild-gekleurde achtergrond op elk bordje. Ik vind het fantastisch!

De 25-jarige Rachel heeft al het een en ander voor het Amerikaanse West Elm ontworpen en heeft d’r eigen Etsy-store. Ga kijken! 

Advertenties

Over tfockens

Hi, nice to meet you! My name is Titia. I'm mother of two girls (2007, 2009) and married to Manthijs. I used to be in 'communications and PR' and still am, but now on a free lance base, but most time I spend on my table fashion web shop and blog(s). Go take a look: http://www.kleuroptafel.nl (Kleuroptafel means color on the table in Dutch) On this blog I write about table fashion and other beautiful things in life I come across. I hope you enjoy what I write about, please feel free to leave a comment!
Dit bericht werd geplaatst in Dieren op tafel, Serviezen en getagged met , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s