Passion… meer nieuws uit Gien

(Wist je dat trouwens, dat Gien van het mooie servies genoemd is naar het stadje Gien, aan de Loire. Het is zeker een bezoekje waard als je deze zomer toch eens in de buurt bent. Misschien niet zo zeer voor het stadje, maar vooral voor de Magasin d’usine, de fabriekswinkel van Gien – er zit er overigens ook eentje in Bordeaux. Daar koop je nog eens  left-overs, monster-collecties en b-keuze Gien voor ’n redelijke prijs 😉

Maar nu het nieuws dus… Naast het Fabel servies is dit jaar ook Passion nieuw voor op tafel. Klassiek, met een gestyleerde afbeelding van een passiebloem met z’n blaadjes, maar vanwege het kleurgebruik met bijna fluo-accenten en turquoise toch fris en modern. Ik zou heel graag de kan willen hebben, gewoon, voor de heb… en als dat dan niet kan, dan is er gelukkig altijd nog de theedoek!

gien passion

gien passion kan gien passion saladeschaal gien passion theedoek

Gien Passion is onder andere verkrijgbaar via de officiële webwinkel van Gien, ter indicatie: de theedoek kost €14,90

 

Over tfockens

Hi, nice to meet you! My name is Titia. I'm mother of two girls (2007, 2009) and married to Manthijs. I used to be in 'communications and PR' and still am, but now on a free lance base, but most time I spend on my table fashion web shop and blog(s). Go take a look: http://www.kleuroptafel.nl (Kleuroptafel means color on the table in Dutch) On this blog I write about table fashion and other beautiful things in life I come across. I hope you enjoy what I write about, please feel free to leave a comment!
Dit bericht werd geplaatst in Aan tafel, Bloemen, Serviezen, Table fashion en getagged met , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.