Dit weekend digitale vrijmarkt bij Kleuroptafel

Dit weekend staat in het teken van een sportief evenement: de 20 kilometer van Brussel. Morgen hebben we 2 families met loopgasten te logeren en zondag is het zover, dan ren ik voor het eerst de 20 kilometer van Brussel (om precies te zijn; ik ren voor het eerst in mijn leven een afstand van 20 kilometer!). Wat aanvankelijk begon als ploegen/fundraising idee voor de school van mijn dochters mislukte, maar gelukkig waren er een paar ouders niet voor een gat te vangen en bedachten ze De Afterparty! Dus eerst 20 kilometer rennen en daarna gezellig met z’n allen weer bijkomen met ‘prosecco-per-fles’ en voor kinderen springkussens, schmink en…. vrijmarkt! Iedereen een kleedje en dan elkaars meuk kopen!

Nu dacht ik ook eventjes dat ik wat Kleuroptafel left-overs via de vrijmarkt zou gaan verkopen, maar gelukkig kreeg ik net op tijd een veel beter idee; in plaats van alles naar school te sjouwen en daar vervolgens (hopelijk) te verkopen doe ik alles DIGITAAL: zonder kleedje, maar wel met echte vrijmarkt-prijzen!

home kleedje vrijmarkt

Dus klik op de afbeelding hierboven of de link hieronder en struin lekker rond, maar wees snel, want het zijn in veel gevallen de laatste stuks! Bezoek de digitale vrijmarkt van Kleuroptafel

Advertenties

Over tfockens

Hi, nice to meet you! My name is Titia. I'm mother of two girls (2007, 2009) and married to Manthijs. I used to be in 'communications and PR' and still am, but now on a free lance base, but most time I spend on my table fashion web shop and blog(s). Go take a look: http://www.kleuroptafel.nl (Kleuroptafel means color on the table in Dutch) On this blog I write about table fashion and other beautiful things in life I come across. I hope you enjoy what I write about, please feel free to leave a comment!
Dit bericht werd geplaatst in actie, Dagelijks leven en getagged met , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s