Kleur om de tafel: oud blauw

blauw en oud

Net een schilderij, vind je niet? Het is weer een afbeelding die ik via Urlaubsarchitektur.de heb gevonden. In een van buiten nou niet eens zo mooi huis, dat overigens wel op een briljante plek ligt aan het diepste bergmeer van Duitsland, de Walchensee.

De blauwe stoeltjes trekken natuurlijk meteen de aandacht, afgebladderd, gerestaureerd (een blankhouten poot; die is dus nieuw) en waarschijnlijk zit het voor geen meter, het contrasteert super met de rest van het minimale interieur en het staat prachtig!

In het hele interieur maar 5 kleuren, het blauw van de stoeltjes en het schilderij, hout, gebroken wit, roestrood van de lampenvoet en de rozenbottels en antraciet van de muur en de tafel. Ik denk dat je er geweldig tot rust komt. Vandaar natuurlijk ook dat bed; daar kan je dan weer even gaan liggen als je moe bent van het eveneens blauwe uitzicht!

blauw uitzicht

Hier op vakantie? Of in een ander archtitecturaal pareltje? Kijk snel hier: http://www.urlaubsarchitektur.de/en/alpenchalet-walchensee/

Advertenties

Over tfockens

Hi, nice to meet you! My name is Titia. I'm mother of two girls (2007, 2009) and married to Manthijs. I used to be in 'communications and PR' and still am, but now on a free lance base, but most time I spend on my table fashion web shop and blog(s). Go take a look: http://www.kleuroptafel.nl (Kleuroptafel means color on the table in Dutch) On this blog I write about table fashion and other beautiful things in life I come across. I hope you enjoy what I write about, please feel free to leave a comment!
Dit bericht werd geplaatst in Kleur, Kleur rond de tafel en getagged met , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s