Going Home

Ja, ik weet het, het is wat stilletjes hier. Mijn steun en toeverlaat, BFF MacBookPro heeft mij in de steek gelaten en is nu bij de dokter. Ik behelp mij met een zeer oude, krakende, zuchtende en steunende laptop, die zich slecht leent voor spontane blogposts, Pinterest, vrolijk Twitteren en een beetje Facebooken. Hopelijk is mijn apple niet al te ziek en sluit ik ‘em in de loop van de week weer in mijn armen…

Going Home? Ja, morgen, dan ga ik naar Home in Londen. Een toffe inkoop-beurs met moois voor in huis en natuurlijk belangrijk voor mij, voor op tafel! Ik verheug me er enorm op, even een dagje heen en weer met de Eurostar en met mijn moeder als reisgezelligheid.
Ik hoop dat het lukt om na een jaar lang wikken en wegen het servies van Louise Wilkinson in te kopen. Ik liet al wel eerder wat van haar zien, maar omdat het zo leuk is, bijgaand nog een kleine sneak peek.  Hopelijk, als deze computer niet ook bezwijkt, deze week wat inspiratie van Home op het blog en goed nieuws over het LW-servies!

dinner plate louise wilkinsonserving tray louise wilkinsonteapot louise wilkinson

Louise Wilkinson

Advertenties

Over tfockens

Hi, nice to meet you! My name is Titia. I'm mother of two girls (2007, 2009) and married to Manthijs. I used to be in 'communications and PR' and still am, but now on a free lance base, but most time I spend on my table fashion web shop and blog(s). Go take a look: http://www.kleuroptafel.nl (Kleuroptafel means color on the table in Dutch) On this blog I write about table fashion and other beautiful things in life I come across. I hope you enjoy what I write about, please feel free to leave a comment!
Dit bericht werd geplaatst in Inspiratie. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s