Bedankt juf!

Ja ja, gisteren was het hier zover, de laatste schooldag voor de zomervakantie. De hele week liepen er al drommen kinderen met tassen en dozen vol met bloemen, planten, chocola en badschuim door school.

bedankt juf

Ik ben – hoe jammer ik dat ook vind – zo weinig attent in zulke situaties. In elk geval begin ik altijd te laat met nadenken, met als gevolg dat ik als het puntje bij paaltje komt, nooit iets heb..  Ik bedacht nog een pot jam van zelfgeplukte bosbessen, maar die hebben we ondertussen zelf allemaal al opgegeten. Ik bedacht nog een kaartje met een zakje vergeetmenietjes-zaad, maar wist eigenlijk niet waar ik dat nog snel kon kopen…

Gelukkig was er een ouderinitiatief in de klas van de jongste. Alle bijdragen op een hoop en dan samen een GOED cadeau kopen. Bij de oudste was het iedereen voor zich en met z’n allen iets voor juf. Dochter F mocht vanmorgen op de valreep nog iets uit de Kleuroptafel collectie kiezen; boterhamplankjes voor jufs nieuwe huis. Ik blij, met zo’n winkel aan huis!

Heb jij de laatste schooldag nog voor de boeg? Misschien een paar suggesties:

Voor de citytripper: broodplankjes van o.a. New York, Berlijn, Londen €7,50
Voor de design-liefhebber: Air Vase in verschillende uitvoeringen: v.a. €19,95
En voor koffie- en theedrinkers een eigen ‘signature-mok’: Design Letters: €14,- per stuk en de vrolijke Ania mok: €6,-

 

Advertenties

Over tfockens

Hi, nice to meet you! My name is Titia. I'm mother of two girls (2007, 2009) and married to Manthijs. I used to be in 'communications and PR' and still am, but now on a free lance base, but most time I spend on my table fashion web shop and blog(s). Go take a look: http://www.kleuroptafel.nl (Kleuroptafel means color on the table in Dutch) On this blog I write about table fashion and other beautiful things in life I come across. I hope you enjoy what I write about, please feel free to leave a comment!
Dit bericht werd geplaatst in achter de schermen, Inspiratie en getagged met , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s