Mellor Ware: dieren aan het ontbijt

Ik kan zelf niet kiezen welke serie ik het leukste vind, daarom dus geheel in willekeurige volgorde een overzicht. Vandaag de serie ‘Dieren aan het ontbijt’. Met onder andere een eekhoorn en een muis die samen met de cornflakes en de melk in de weer zijn en een prachtige theepot met das (met een theepot) en egel die het er eens goed van nemen en thee met taart ontbijten! Bij deze serie hoort ook, lekker Engels, een toastrekje. Let op de subtiele verwijzingen van de illustraties op de bijbehorende items. De egel op het toastrek fungeert zelf ook als toastrek en de afbeelding van de cereals-etende vos staat, hoe logisch, op een cereal-schaaltje. Zoek ze allemaal!

Prijzen varieren van €12,50 voor een eierdop tot €67,50 voor de theepot.
Gemaakt van Bone China
Gefabriceerd en gedecoreerd in Engeland
Ontwerp: Lianne Mellor

Mellor ware dieren aan het ontbijt

 

Wil je Mellor Ware bestellen via Kleuroptafel? Dat kan natuurlijk! Maar…we hebben maar weinig op voorraad. Je kunt echter je hele eigen set samenstellen die dan vervolgens door Lianne In Sheffield speciaal voor jou wordt gemaakt! Is dat niet tof!? Het is mogelijk vanaf een bestelling van minstens €50,- aan Mellor Ware. Hiervoor geldt een extra transport-fee van €10,-. Bestel je voor meer dan €100,- aan Mellor Ware dan komen de transportkosten te vervallen.  Vragen? Mail me even: info@kleuroptafel.nl

 

Over tfockens

Hi, nice to meet you! My name is Titia. I'm mother of two girls (2007, 2009) and married to Manthijs. I used to be in 'communications and PR' and still am, but now on a free lance base, but most time I spend on my table fashion web shop and blog(s). Go take a look: http://www.kleuroptafel.nl (Kleuroptafel means color on the table in Dutch) On this blog I write about table fashion and other beautiful things in life I come across. I hope you enjoy what I write about, please feel free to leave a comment!
Dit bericht werd geplaatst in Dieren op tafel, merken, mooi, Table fashion en getagged met , , , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.