Te laat!

Ik weet het, ik ben officieel te laat met de beste wensen. Maar vanwege het feit dat de hele familie Olieman ziek, zwak en misselijk was en is, loop ik gruwelijk achter met ALLES, dus ook met: Een goed, gezond en gelukkig 2013!

Ook een dag te laat is gisteren de kerstboom weer de kamer uitgebonjourd. Nu staat ‘ie buiten als vogelvoederplaats. Heerlijke leegte in de woonkamer, dat laat ik maar eens even zo! Sluit ook prachtig aan bij mijn nieuwste hobby: the January Cure van Apartment Therapy, stap voor stap, dag voor dag een opdracht om je huis op te ruimen en te (re-) organiseren.

Schermafbeelding 2013-01-08 om 11.39.52

Bij Kleuroptafel gaat ook de bezem er eens flink doorheen. Het is tijd voor nieuw  assortiment, maar niet voordat de restjes weg zijn! Daarom is het SALE met afprijzingen tussen de 30 en 50%. Bekijk snel de SALE pagina, want de spullen vliegen de deur uit! 

Wil je op de hoogte blijven van acties, sales en ‘nieuwe binnenkomers’? Meld je dan hier aan voor de Kleuroptafel nieuwsbrief. 

Advertenties

Over tfockens

Hi, nice to meet you! My name is Titia. I'm mother of two girls (2007, 2009) and married to Manthijs. I used to be in 'communications and PR' and still am, but now on a free lance base, but most time I spend on my table fashion web shop and blog(s). Go take a look: http://www.kleuroptafel.nl (Kleuroptafel means color on the table in Dutch) On this blog I write about table fashion and other beautiful things in life I come across. I hope you enjoy what I write about, please feel free to leave a comment!
Dit bericht werd geplaatst in actie en getagged met , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s