Prettig weekend met Sint en eerste Advent

Hoeihoei, dat wordt een weekend vol met drukte en hoogtepunten. Vanavond een feessie vanwege een van de eersten die 40 wordt! Zaterdag tussen de bedrijven door nog wat dichten en doen. Want zaterdagavond komt Sint langs voor de grote mensen, zondagochtend zijn dan de schoenen gevuld voor de kleine kiddo’s zodat ze samen met opa en oma de pakjes kunnen uitpakken (terwijl Papa en Mama in het tuinhuis uitslapen, hoezee!) Dan is het zondag eerste Advent, en gaat er dus eindelijk iets met dat bord vol met zakjes gebeuren! Nu nog even kiezen, worden het de tatoos of de rolletjes masking tape met kerst-deco?! (de papieren Roodkapje-ketting is helaas te groot voor in zakje 1).

P1110143

 

Leuke tip trouwens voor als je eens in Brussel bent. Bij de Grote Zavel zit Pepin La Lune een concept store voor kinderen. Met exclusieve cadeautjes, mooi babyspul (slaapzakjes, rompertjes etc) en vintage kindermeubeltjes. De Zavel is sowieso een bezoekje waard; daar zitten alle Groten der Chocolade, een hele grote Flamant-winkel, en bijvoorbeeld ook de Taschen-bookstore (daar moest ik namelijk zijn om voor Manthijs het boek over boomhutten te kopen – zie onder-  ik verheug me al op het resultaat ;-).
Ik ben wel eens mopperig over dat ik in Brussel maar zo weinig leuke winkels vindt, maar deze buurt is zeker tof, al is het maar voor het window-shoppen en mensen kijken!

tree houses taschen

Dat ziet er inspirerend uit he!?

Maar nu eerst naar de ‘viering’ van de meisjes op school. Optreden van beide klassen samen. Ik ben benieuwd, dat wordt vast een tranentrekker!

Ga jij wat leuks doen dit weekend!? Heel veel plezier en tot volgende week!

 

Over tfockens

Hi, nice to meet you! My name is Titia. I'm mother of two girls (2007, 2009) and married to Manthijs. I used to be in 'communications and PR' and still am, but now on a free lance base, but most time I spend on my table fashion web shop and blog(s). Go take a look: http://www.kleuroptafel.nl (Kleuroptafel means color on the table in Dutch) On this blog I write about table fashion and other beautiful things in life I come across. I hope you enjoy what I write about, please feel free to leave a comment!
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized en getagged met , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.