Fijn weekend (met voorbereiding voor Advent)

En dan is het al weer bijna weekend! Eindelijk weer een weekend thuis. Lekker rundhausen en op jacht naar winterjas voor F. Dat wordt lachen (not) want we hebben de afspraak bij het kopen van kleren en schoenen dat we het beide eens moeten zijn over de keuze. Dat wordt een hele tour om de dame van het idee af te krijgen dat haar winterjas roze moet zijn….

Wat ik ook van plan ben, is om het een en ander aan mini-advent-cadeautjes te kopen en te verzinnen wat voor creatiefs ik dit jaar met de adventkalender ga doen. Geen stress, want Advent begint dit jaar op 2 december. Sjongejonge, ben ik eens even op tijd!!

En stel nu dat het creatieve proces niets oplevert, dan hebben we altijd de advent-kalender van Remember Products nog! Het zijn 24 doosjes die je zelf per dag met iets leuks of lekkers kunt vullen. Zo wordt aftellen naar Kerst een feestje!

De bovenste 3 afbeeldingen zijn de eerder genoemde kalender van Remember.
De onderste rij komt uit het Duitse magazine Living at Home. Een ‘LKW’, dus ’n truck met een pakje voor elke dag; tof voor jongetjes, een kalender met 24 lucifersdoosjes en een triplex boom met voor elke dag een mooi papieren zakje.

HIER vind je nog meer ideeën!

Advertenties

Over tfockens

Hi, nice to meet you! My name is Titia. I'm mother of two girls (2007, 2009) and married to Manthijs. I used to be in 'communications and PR' and still am, but now on a free lance base, but most time I spend on my table fashion web shop and blog(s). Go take a look: http://www.kleuroptafel.nl (Kleuroptafel means color on the table in Dutch) On this blog I write about table fashion and other beautiful things in life I come across. I hope you enjoy what I write about, please feel free to leave a comment!
Dit bericht werd geplaatst in DIY, Inspiratie en getagged met , , , , . Maak dit favoriet permalink.

2 reacties op Fijn weekend (met voorbereiding voor Advent)

  1. 30smagazine zegt:

    Een roze jas oh my God. Advent vond ik als kind altijd zo leuk. Elke keer zo’n deurtje open doen. Helaas is het tegenwoordig niet meer zo in.

    • tfockens zegt:

      het is een ORANJE jas geworden, haleluja! En ik moet nog steeds nadenken over het advent-concept van dit jaar, is er nog niet van gekomen. Vond ’t zelf ook altijd zo leuk, ook al zat er maar een chocolaatje in…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s