Pop-up stoffen

Van 9 tot 20 oktober is er een pop-up store van Ikea op de très chique Waterloolaan in Brussel. Ik ben deze week even gaan kijken, en naaien natuurlijk! Want naaien en stoffen, daar draait het om in deze Ikea-experience! Het is crisis, dus in plaats van een nieuwe bank, stoel of kast te kopen, ga je lekker aan de slag met kussen, plaids en andere stoffen-trucs om je interieur op te frissen. Nu heb ik er zelf nooit zo’n last van dat elke drie jaar alles anders moet (die verhuizingen om de drie jaar zijn echt niet mijn idee), maar mocht je onrustig worden van te lang hetzelfde uitzicht, dan is dit inderdaad wel een hele goede optie. Je kunt trouwens ook alles opnieuw verven, je meubels verplaatsen of misschien het beste; de helft (alles van Ikea 😉 wegdoen. Je zult versteld staan! Maar goed, daarom ging ik niet op pad…

Een lichte, open ruimte, vol met inspiratie en ideeën. Een paar hoogtepunten: de ingepakte auto’s op straat (Ik moest denken aan Patent Autohoezen uit Abeltje), de naaimachines en lappen stof waarmee je zelf aan de slag kon, een paar mooie grappen met stof; ingepakte ladenkastjes, stofstroken aan het plafond en de lekker 70s-achtige gaatjeswand met ‘geweven’ letters en natuurlijk de inspiratiewand met spullen die er al geproduceerd waren …  Geen tijd of gelegenheid om nog snel even langs te gaan? Kijk op het leuke blog. De sfeer komt erg overeen met de sfeer ter plekke; erg gezellig en inspirerend!

Advertenties

Over tfockens

Hi, nice to meet you! My name is Titia. I'm mother of two girls (2007, 2009) and married to Manthijs. I used to be in 'communications and PR' and still am, but now on a free lance base, but most time I spend on my table fashion web shop and blog(s). Go take a look: http://www.kleuroptafel.nl (Kleuroptafel means color on the table in Dutch) On this blog I write about table fashion and other beautiful things in life I come across. I hope you enjoy what I write about, please feel free to leave a comment!
Dit bericht werd geplaatst in DIY, Inspiratie en getagged met , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s