Quizza of piche?

Soms is uitgebreid koken hartstikke leuk, maar ’s maandags? Nee, iets lekker snels voor vanavond! Het is een kruising tussen een pizza en een quiche, maar noemen we het nu piche of quizza?

Men neme…
een rol kant en klare bladerdeeg-bodem, rol deze uit op een bakblik op het bijgeleverde bakpapier. Prik gaatjes in de bodem en vouw de randjes losjes om. Bedek met plakjes goed rijpe roma tomaten, beetje pesto erover en tenslotte scheur je er een bolletje mozzarella overheen (Dat moet van Jamie, niet snijden, maar scheuren!), wat olijfolie erover en ongeveer 15 tot 20 minuten in een flink hete oven (210Β°C).

Misschien wat sla, mwa, d’r zitten al tomaten in!

Deze piche ziet er een beetje klein uit, maar dat komst door de huge serveerschaal waarop ‘ie ligt.

Melamine serveerschaal Multidot (39 cm) van French Bull: €27.50
 

Advertenties

Over tfockens

Hi, nice to meet you! My name is Titia. I'm mother of two girls (2007, 2009) and married to Manthijs. I used to be in 'communications and PR' and still am, but now on a free lance base, but most time I spend on my table fashion web shop and blog(s). Go take a look: http://www.kleuroptafel.nl (Kleuroptafel means color on the table in Dutch) On this blog I write about table fashion and other beautiful things in life I come across. I hope you enjoy what I write about, please feel free to leave a comment!
Dit bericht werd geplaatst in Aan tafel, Dagelijks leven, Eten en drinken en getagged met , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Een reactie op Quizza of piche?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s