Met de meisjes naar Parijs

Ik was afgelopen weekend in Parijs. ‘k zal er een aantal blogberichten over schrijven…

Al voor het derde jaar op rij: een weekend naar Parijs met m’n beste vriendinnetjes. Met de trein heen, twee nachten in een hotel en weer met de trein naar huis. Natuurlijk veeeel te kort, maar oh zo gezellig. Dé manier om met iedereen weer helemaal bij te praten, zonder afleiding van mannen, kinderen en zonder dat er iemand Bob hoeft te zijn!
Vrijdagavond rond 20 uur in Brussel op de trein gestapt. De stemming zat er al goed in; de dames hadden reeds een waarschuwing ontvangen van de conducteur. We zaten niet in een stiltecoupe, maar er was wel geklaagd over het volume. Vanuit Brussel ben je in no time in Parijs met de Thalys en van Gare du Nord naar ’t hotel was ook een peuleschil, maar 4 metrohaltes. Op aanraden van Het Frankrijkhuis in Parijs’ eerste detox-hotel, Hotel Gabriel, overnacht.

Nu was er erg weinig detox aan (geen grassapjes en ook geen bircher muesli voor het ontbijt), maar de kamers waren prima en het bed sliep ronduit fantastisch. De inrichting van de kamer was praktisch en efficiënt. Mooi gedaan, vooral de licht-effecten in het ‘timmerwerk’. In de kamers alleen witlicht, maar op de begane grond met van kleur veranderend neon licht. I ♥!

Vrijdagavond vanuit het hotel natuurlijk meteen door naar het dichtstbijzijnde terras. Plannen voor dit weekend? Hmm eigenlijk niet. Ik had wel een wensenlijstje gemaakt, maar dat lag thuis nog op m’n bureau. Soit. We zullen wel zien…

Over tfockens

Hi, nice to meet you! My name is Titia. I'm mother of two girls (2007, 2009) and married to Manthijs. I used to be in 'communications and PR' and still am, but now on a free lance base, but most time I spend on my table fashion web shop and blog(s). Go take a look: http://www.kleuroptafel.nl (Kleuroptafel means color on the table in Dutch) On this blog I write about table fashion and other beautiful things in life I come across. I hope you enjoy what I write about, please feel free to leave a comment!
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized en getagged met , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s