Proud to present: Borreltijd van Lieke van Opstal

Ik ben erg blij met mijn nieuwste aanwinst in het Kleuroptafel assortiment: tafelloper Borreltijd van Lieke van Opstal. Eindelijk nieuw Nederlands design in de winkel!

Lieke van Opstal is textielontwerpster en volgde opleidingen aan de Hogeschool voor de kunsten in Tilburg, stage in het Textiellab van het Textielmuseum en sloot d’r studie af met een Master Textielontwerpen aan de Koninklijke Academie voor Schone Kunsten in Gent.

De tafelloper ‘Borreltijd’ is het eerste huishoudtextiel van Liekes hand dat in productie is genomen. Op de loper zie je de schaduwen van glazen, een fles, een vaasje met roos en twee kommetjes. Een snapshot van de borrel. Een reminder, om stil te staan bij en je te verwonderen over de gewone dingen in het leven. Met een knipoog is een schaduwspel vast gelegd in het textiel. Borreltijd kan beginnen!

Borreltijd is er in drie kleurstellingen, blauw, beige en grijs. De loper is gemaakt van 50% katoen en 50% linnen. Afmetingen 50 x 160 cm. Gemaakt in het Textielmuseum in Tilburg. Prijs: €47,50

Vanaf vandaag verkrijgbaar bij Kleuroptafel.

Over tfockens

Hi, nice to meet you! My name is Titia. I'm mother of two girls (2007, 2009) and married to Manthijs. I used to be in 'communications and PR' and still am, but now on a free lance base, but most time I spend on my table fashion web shop and blog(s). Go take a look: http://www.kleuroptafel.nl (Kleuroptafel means color on the table in Dutch) On this blog I write about table fashion and other beautiful things in life I come across. I hope you enjoy what I write about, please feel free to leave a comment!
Dit bericht werd geplaatst in mooi, Table fashion en getagged met , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.