Meet ‘n’ greet met Lianne Mellor

Eigenlijk is wat ik doe heel raar. Ik verkoop spullen aan mensen die ik niet zie en ken en ook voor wat betreft de inkoop heb ik vaak geen idee hoe de mensen zijn en eruit zien waarmee ik zaken doe. Dat zijn de nadelen en tegelijkertijd natuurlijk ook de voordelen van ’t internet. Ik vind dingen die ik anders nooit gevonden zou hebben, maar moet het met wat minder persoonlijke communicatie doen. Nu vond ik een leuk filmpje van Lianne Mellor op Liberty TV. Hier zie je een reportage van de Best Of British Design open call. Idols, maar dan voor het inkoopteam van Liberty of London.

In combinatie met de foto’s op d’r site, de illustraties en de leuke handgeschreven kaartjes die ik van haar ontving, ontstaat er toch een heel concreet beeld van Lianne Mellor, al heb ik haar nog steeds nooit gezien, of zelfs maar gesproken!

Dus ook voor de lezers van dit blog: Maak kennis met Lianne Mellor…

Advertenties

Over tfockens

Hi, nice to meet you! My name is Titia. I'm mother of two girls (2007, 2009) and married to Manthijs. I used to be in 'communications and PR' and still am, but now on a free lance base, but most time I spend on my table fashion web shop and blog(s). Go take a look: http://www.kleuroptafel.nl (Kleuroptafel means color on the table in Dutch) On this blog I write about table fashion and other beautiful things in life I come across. I hope you enjoy what I write about, please feel free to leave a comment!
Dit bericht werd geplaatst in achter de schermen, starten eigen webwinkel en getagged met , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s