Surprise surprise! (de cake van de week)

Woensdag 4 april: op naar Maastricht. Nee, niet om te shoppen of om op het Vrijthof te zitten….eindelijk weer ‘es een hoognodige bijpraatafspraak met een twee vriendinnen (incl aanhangend kroost). Daar moet heel veel geleuterd worden en natuurlijk met de nodige brandstof. Mooie bestemming voor de cake van de week. Dus naast de bestellingen van Kleuroptafel dus ook nog een leuke surprise mee voor bij de koffie.

cake +

That’s it? Nee, er staat 2 x surprise… Want in deze cake van de week zit het een en ander verstopt. Ra ra wat zou dat nou zijn?

cake + 2

Hoe raad je ‘t…chocolade-eitjes. Leuk voor voor-Pasen, maar ook een hele goede voor après-Paas, want ’t is weer een manier om van je overschot aan paaseitjes af te komen.

Ik wilde de cake niet al aansnijden, da’s zo slordig als je ‘m nog cadeau gaat geven. Morgen volgt de foto van het cake-interieur.

 

Naschrift: tsja, had ik natuurlijk niet op gerekend dat alle eieren op de bodem van de cake zouden eindigen… dus niet optimaal voor een plaatje. Ik ga door met het verbeteren van de techniek. Wellicht na enige baktijd pas toevoegen als het beslag al wat steviger is. ’t zal wel apres-paas worden…

 

Over tfockens

Hi, nice to meet you! My name is Titia. I'm mother of two girls (2007, 2009) and married to Manthijs. I used to be in 'communications and PR' and still am, but now on a free lance base, but most time I spend on my table fashion web shop and blog(s). Go take a look: http://www.kleuroptafel.nl (Kleuroptafel means color on the table in Dutch) On this blog I write about table fashion and other beautiful things in life I come across. I hope you enjoy what I write about, please feel free to leave a comment!
Dit bericht werd geplaatst in Eten en drinken, Inspiratie en getagged met , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.