Vislunch op vrijdag

Meneer Olieman kan niet tegen vis. Dat houdt in dat hier in huis alleen maar door de minioliemannetjes vis wordt gegeten: vissticks! Maar ik eet -helaas- nooit vis. Jammer, want ik vind het wel erg lekker. Oplossing: vis indien uit eten EN vis met de lunch! Ik heb gisteren voor mezelf een overheerlijke smeer gemaakt voor op de boterham of toast… Dit gaat er in:

Die visjes zijn gemarineerde in olie ingelegde ansjovisjes, ik heb ze bij de Colruyt gekocht, weet eigenlijk niet of je ze in Nederland ook kunt kopen; vast wel…

In het hakbakje van de staafmixer: 10 filetjes, 20 kappertjes, flinke schep yoghurt, flinke schep mayo, peper, zout en een paar basilicumblaadjes (of peterselie, maar die had ik niet in huis). Draaien. Sla op de boterham, smeer erop. Hmmmm en vast heel gezond, want met vis en sla (ach ja en een beetje mayo…)

Vistoast!

Advertenties

Over tfockens

Hi, nice to meet you! My name is Titia. I'm mother of two girls (2007, 2009) and married to Manthijs. I used to be in 'communications and PR' and still am, but now on a free lance base, but most time I spend on my table fashion web shop and blog(s). Go take a look: http://www.kleuroptafel.nl (Kleuroptafel means color on the table in Dutch) On this blog I write about table fashion and other beautiful things in life I come across. I hope you enjoy what I write about, please feel free to leave a comment!
Dit bericht werd geplaatst in Aan tafel, Eten en drinken en getagged met , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s